Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Összes

Bonus+

Bonuspro

Duo szivacs 2/1

Tovább

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at odio finibus, sagittis massa nec, aliquet justo. Nullam dignissim malesuada vulputate. Nulla finibus id est at facilisis. Praesent non porttitor sem, a tempor tellus. Mauris quis sodales nisl. Mauris nec pulvinar leo. Curabitur non pharetra turpis. Mauris tempus laoreet consectetur. Vivamus porta ante ut ipsum fermentum, eget pellentesque est fermentum. Praesent sit amet lectus lorem. Nunc sagittis imperdiet fermentum.

B146 Duo szivacs 2/1

Szivacskendő tekercs

Tovább

Minden egyes nap több tonna papír törlőkendő kerül kidobásra pár másodpercnyi használat után. Ennek az óriási mennyiségű papírnak az előállításához több tízezer kivágott fa és több tízmillió liter víz szükséges. Egy szivacsos kendő tekercset használva rengeteg hagyományos papírtörlő váltható ki, mely ráadásul kidobás után néhány hét alatt biológiailag lebomlik.

B675 Szivacskendő tekercs

Komfort gumikesztyű

Tovább

Újabb termékkel bővült Bonus márkacsaládunk. A Komfort gumikesztyűnk ellenálló natúr latexből készül. A pamut bevonatos kesztyűbelső igazán kényelmes viseletet biztosít, így még az izzasztó munkák során is rendkívül könnyű fel- és lehúzni.

B005 Komfort gumikesztyű

MicroMOP felmosó szett

Tovább

Megjelent a közkedvelt Bonus MicroMOP felmosófejünk, vödörrel és nyéllel kiegészült szett változata, új piros-türkiz színpárosításban. Nem csak a felmosófej és vödör egységes megjelenése ragyogó, hanem tisztítóereje és praktikuma is kiemelkedő. A szett tartós, masszív kivitelezésének köszönhetően hosszú ideig alkalmazható a padlófelületek tisztántartására.

B616 MicroMOP felmosó szett

Üvegszálas felmosónyél

Tovább

A Bonus Üvegszálas felmosónyél különleges, kettős anyagösszetételének köszönhetően számtalan tulajdonságot ötvöz magában. Nem csupán rendkívül tartós, ultrakönnyű és rugalmas, hanem többféle célra is alkalmazható univerzális foglalata révén.

B098 Üvegszálas felmosónyél

Extra hosszú gumikesztyű

Tovább

A Bonus Extra hosszú gumikesztyű ideális választás mindazok számára, akikkel gyakran előfordul, hogy takarítás közben felűlről beázik a gumikesztyűje. 38cm-es hosszával a teljes alkart védi. Szűkített, rugalmas szárával tartja magát az alkaron intenzív munkavégzés közben is.

B043 Extra hosszú gumikesztyű

SupraMOP felmosó szett

Tovább

A Bonus márkánk is szettváltozattal bővül. A megújult mintázatú, magas nedvszívó képességgel rendelkező SupraMOP-hoz megnövelt kapacitású, 18 literes, csavarókosárral ellátott vödör, valamint 130cm hosszú Alukróm felmosónyél társul. Ez a szett kiválóan szolgál, a háztartások alapfelszereléseként.

B272 SupraMOP felmosó szett

Ultra hosszú gumikesztyű

Tovább

A Bonus Ultra hosszú gumikesztyű rendkívül strapabíró latexből készült. Az 56cm-es hossza azt a célt szolgálja, hogy használat során védje a kezeket és a teljes kart a különböző külső behatásoktól.

B081 Ultra hosszú gumikesztyű
Vissza