Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Mit csinálunk

MAGYARORSZÁG
MEGHATÁROZÓ…

minőségi tisztítóeszköz és egyben legnagyobb felmosófej gyártójaként, cégünk termékei kiváló választékul szolgálnak a professzionális és háztartási takarítóeszköz felhasználói, valamint forgalmazói számára.

Bonus Kft
Bonus Kft látkép

Dél-magyarországi családi vállalkozásunk több mint 2 évtizeddel ezelőtt kezdte meg tevékenységét fém- és műanyag dörzsik gyártásával. Munkánkat mai napig a családi értékek, baráti partnerkapcsolatok és magas termékminőség szem előtt tartásával végezzük sikeresen.

Több mint 20 év tapasztalat

A Bonus márkanév az elmúlt évtizedekben a megbízhatóságával és vonzó áraival lopta be magát a magyar és külföldi vásárlók szívébe. 2015-ben bejegyeztük a Bonus és Bonus márkánkat, illetve megújítottuk márka és cég arculatunkat. Márkáink tökéletesen kiegészítik egymást és megfelelnek a hazai, valamint a nemzetközi piacok által támasztott minőségi és megjelenési elvárásoknak. A szigorú standardokat támasztó professzionális higiéniai termékeket használó HoReCa szegmens kiszolgálásához, kialakítottuk a Bonus termékvonalunkat.

Termékeink

2008-tól az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásokból jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre, melyek révén új termékek gyártását, kapacitás- és telephelybővítést, valamint zöld energia beruházásokat is sikeresen megvalósítottunk.

Gyártásunk

Portfóliónk bővítése érdekében kiépítettük a felmosófejeink elkészítéséhez szükséges teljes gyártási folyamatot, mely magában foglalja a pamutfonalak gyártását, a műanyag alkatrészek fröccsöntését, a végső összeszerelést és csomagolást. Felmosófejeink 7 és 11 cm széles ovális kupakkal is elérhetőek, így a háztartási és a professionális felhasználási igények támasztotta elvárásoknak is eleget tudunk tenni.

Fonalgyártó üzemünkben magas nedvszívó képességű optikai fehér
fonalakat állítunk elő mintegy 840 tonna éves mennyiségben. Újrahasznosítási folyamatokkal viszkóz nonwoven szálakat is készítünk 100 tonna éves mennyiségben.
A legjobb minőségű mikroszálas felmosófejeket vevőink egyedi igényei szerint gyártjuk súly, szín és anyagösszetétel alapján.

Felmosóink

Folyamatos fejlesztések hatására olyan szabadalmaztatott, innovatív és magas minőségű háztartási tisztítóeszközök gyártását is megvalósítottuk, mint az MPS és MPPS dörzsik.

Gyártásunk

A rendkívül kézimunkaigényes súrolók gyártását 2016-ban, mintegy 20 éves folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a világon egyedüli módon teljes mértékben automatizálni tudtuk. Ennek köszönhetően folyamatosan magas minőségi színvonal mellett jelenleg mintegy 5 millió darab előállítására elegendő kapacitással rendelkezünk. Magas fényű galvanizált, rezezett és rozsdamentes acél (AISI410) drótokból állítjuk elő különböző méretben és súlyban a magas minőségű súrolóinkat.

A Bonus márka kizárólag magas minőségű habokat használ szivacsainak gyártásához. Az anyagsűrűség mellett kiemelten fontos számunkra, hogy termékeink hosszan tartó habzást biztosítsanak, de ugyanakkor öblítésük ne igényeljen sok vízfelhasználást, ezért beszállítónkkal közösen kidolgoztuk az optimális cella sűrűséget és hab keménységet.

Gyártásunk

Márkánkra jellemző szürke színű dörzsi szintén egyedi fejlesztés eredménye, így minden szivacsunk magas minőségű karcmentes dörzsivel kerül gyártásra. Egyedi formák mellett egyéni igényeket is ki tudunk elégíteni különböző méretben, formában, színben és anyagkombinációban. Így akár antibakteriális habokat, újrahasznosított természetes anyagokból előállított, vagy hőálló dörzsivel is kombinálható szivacsok gyártását is vállaljuk akár professzionális, vagy háztartási feladatokhoz.

A háztartási tisztítóeszközök gyártása és forgalmazása érvényességi területen működtetett integrált irányítási rendszerünket a Tequa-Zert Kft. rendszeresen auditálja. Vállalatunk a MSZ EN ISO 9001:2009, 14001:2005, 28001:2008 szabványai szerint működik.

Pénzügyi megbízhatóságunkat, Európa egyik vezető pénzügyi elemző cége, a Bisnode „AAA – highest creditworthiness”, azaz a legjobb osztályba sorolta. Ebbe a minősítési kategóriába csupán a magyar vállalkozások 0,63%-a tartozik.

Bisnode tanusitvany
A Bonus csapata

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a siklósi kistérség egyik meghatározó munkáltatójaként, hozzájárulhatunk munkavállalóink és környezetünk életminőségének fejlesztéséhez, ezért rendszeresen támogatjuk a helyi non-profit szervezeteket és folyamatosan képezzük munkavállalóinkat.


Siklós, 2016. augusztus 24.

Vissza