Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Jelentkezés

LEGYÉL TE IS
CSAPATUNK TAGJA

Folyamatosan várjuk leendő munkatársaink jelentkezését különböző munkakörök betöltésére. Cégcsoportunk több mint 150 főt foglalkoztat telephelyein, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy igazi csapattaggal bővüljünk.

Leendő munkatársaink fényképes önéletrajzát a
hr(kukac)bonus-siklos.hu címünkre várjuk.

Legyél te is csapatunk tagja

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATOK

Üzemvezető
Munkahely: Siklós
Munkarend: 8 óra
Álláshirdetés megtekintése

Könnyűipari gyártógépek kezelője és karbantartója
Munkahely: Siklós
Munkarend: 8 óra
Álláshirdetés megtekintése

Kereskedelmi ügyintéző
Munkahely: Siklós
Munkarend: 8 óra
Álláshirdetés megtekintése

Aktuális állásajánlatok

Amennyiben most mégsem találnál megfelelő állásajánlatot a felsoroltak között, akkor is érdemes a lenti kapcsolati űrlapon keresztül elküldened egy rövid bemutatkozást és önéletrajzot.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés előtt javasoljuk az alábbi kérdőívek kitöltését, melyek útmutatást nyújtanak pályafutásod, valamint képességeid és készségeidnek megfelelően a foglalkozások meghatározásában.

Szakmai identitás kérdőív megnyitása
Az életpályájuk fordulópontjain lévő személyek, pályaváltás előtt állók, a munka világából kirekesztődöttek vagy oda visszatérők, akik szakmai identitása meggyengült, emiatt elbizonytalanodtak abban, mi lenne a jó döntés pályafutásukkal kapcsolatban.

Kompetencia leltár megnyitása
Az alábbi kérdőívvel leellenőrizheti, hogy rendelkezik -e azokkal a kompetenciákkal – ismeretekkel, készségekkel, motivációval – amelyek szükségesek ahhoz, hogy munkahelyén sikeres legyen, meg tudjon felelni az elvárásoknak.

Vezetői képességek kérdőív megnyitása
Az alábbi kérdőív néhány, a vezetői eredményességet, alkalmasságot meghatározó képességet vizsgál. Kitöltésével választ kaphat arra nézve, mennyire rendelkezik ezekkel a képességekkel. Az eredmény segíthet annak eldöntésében, vállaljon-e vezetői megbízást.

Képességek, készségek kérdőív megnyitása
Ahhoz, hogy a munkánkat eredményesen végezzük, a szakmai ismereteken, tudáson kívül rendelkeznünk kell azokkal a készségekkel, képességekkel, amelyeket a foglalkozásunk megkíván. Minden foglalkozás igényli a képességeknek bizonyos körét. Ideális esetben az egyén képességei megfelelnek a foglalkozás követelményeinek. Ezért ha pályamódosítás: új szakma megtanulása, vagy új munkahelyen való elhelyezkedés előtt áll, fontos végiggondolnia, melyek azok a képességek, készségek, amelyekben erős, és amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az új munkakörben, vagy az újonnan elsajátított szakmában megállja a helyét, sikeres legyen. Az alábbi kérdőív segít a képességeinek, készségeinek megfelelő foglalkozások meghatározásában.

Forrás: Nemzeti Pályorientációs Portál
A feltöltött file mérete
nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Elfogadom
a Felhasználási feltételeket.Siklós, 2017. augusztus 30.

Vissza